596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Pořádáme ozdravné pobyty a lyžařské kurzy, na léto nabízíme příměstské tábory

Ozdravný pobyt v Malé Morávce
Zpátky ve školních lavicích je 73 žáků ZŠ B. Dvorského ze 4., 5., a 6. ročníku, kteří si 14 dní užívali čerstvého vzduchu, zábavy, výletů i netradiční výuky na ozdravném pobytu v Malé Morávce v horském hotelu Neptun. Ozdravný pobyt byl větší mírou spolufinancován statutárním městem Ostrava prostřednictvím Fondu pro děti ohrožené znečištěným ovzduším. Hlavním cílem byl aktivní pobyt dětí ve zdravém prostředí v období, které je nejvíce zatíženo exhalacemi. Pobyt byl zaměřen především na maximální sportovní vyžití na čerstvém vzduchu, poznávání tamějšího kraje, kulturních i přírodních památek a aktivního trávení volného času. Děti navázaly nová přátelství, ale nejvíce si užívaly programu, ze kterého byly nadšení. D. Dalecká


Lyžařský a snowboardový kurz, penzion Rejvíz
Co všechno zažily děti z 6. až 9. tříd na lyžařském a snowboardovém kurzu, který se konal na konci ledna v penzionu Rejvíz? Zdaleka to nebylo jen lyžování na Červenohorském sedle a ve Filipovicích.
Na programu byly taky běžky, turistika, turnaje ve stolním fotbalu, cornhallu a stolním tenisu, pohybová hra Just Dance, sauna, bazén, diskotéka či karneval.
Konaly se taky přednášky o první pomoci, pravidlech a chování na sjezdovce a mnohé další.