596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Akce Pěšky do školy: Naše škola je nejlepší z Ostravy!

Letos se opět zapojilo velké množství škol, a to celkem 439 z celé ČR. Je to skvělá zpráva, jelikož do Pěších dnů se zapojuje skoro celá naše škola (kromě 1. tříd). V ranních hodinách se tak všichni společně potkávají na předem naplánovaných trasách a jdou společnou cestou. Ať už žáci, rodiče, učitelé, pan ředitel či třeba paní redaktorka či pan kameraman z TV Polar, prostě všichni. Akce je však i o doprovodných aktivitách jednotlivých tříd, které se zaznamenávají a poté vyhodnocují.
„Mám obrovskou radost, že se naší škole povedlo udržet si vítězství, ale především, že se to povedlo zrovna třídě 9. A, ve které jsem třídní učitelka. Jsem na žáky, na nás všechny pyšná, že máme společného ducha, že když se do něčeho pustíme, jdeme vždy naplno,“ uvedla Kristýna Kubištová, organizátorka akce v naší škole.
Třída obdržela děkovný diplom a od společnosti dm balíčky plné zdravých dobrot. Za touto akcí, která má především upozornit na životní prostředí, bezpečí v okolí školy, množství aut v blízkosti školy, stojí spolu se svým týmem paní Čiverná, s kterou jsme měli tu čest se v minulém roce potkat osobně při předávání cen. Za velmi chutné, pestré a zdravé ceny tak moc děkujeme!