596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Ve výtvarné soutěži Moje rodina… se nám podařilo obsadit výherní pozice rovnou ve dvou kategoriích a máme 3 oceněné žákyně z druhého stupně

„V této výtvarné soutěži se nám podařilo uspět již 3. rokem za sebou, což je skvělý úspěch a já se těším za naše žáky, jak jsou šikovní. Téma rodina je velmi oblíbené a mnohdy s údivem sleduji, jaké práce pod rukama žáků vznikají, jak jejich zážitky a pocity dostávají úplně jinou podobu,” uvedla paní učitelka K. Kubištová.
Slavnostní předávání cen proběhlo v neděli 21. května 2023 na festivalu Ostravský Kompot za účasti náměstka primátora statutárního města Ostravy, pana Zbyňka Pražáka, předsedy Komise pro rodinnou politiku rady města Ostravy, pana Petra Miky, a předsedkyně spolku Balónek, paní Miriam Prokešové.
V letošním 4. ročníku se nám povedlo uspět hned ve dvou kategoriích.
V kategorii 12-13 let byla oceněná Markéta Tkacziková (7.C), v kategorii 14-16 let byla oceněná Kristina Tsuperyaková (8.C) a Kristýna Pindurová (8.C). V červenci se uskuteční výstava nejlepších prací ve foyer ostravské radnice, v srpnu bude výstava pokračovat v Mléčném baru NAPROTI v centru Ostravy.
Žákyním moc gratulujeme.
K. Kubištová, M. Ošmera

Odkaz na stránky organizátora soutěže s výsledky