596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Naše škola byla 3. v Ostravských sportovních hrách – soutěži, kterou vymysleli a organizovali naši učitelé

 

Soutěž vyvrcholila Velkým sportovním dnem konaným 10. června v Atletické hale na Dubině, kde byli také vyhlášeni vítězové. Naše škola se umístila na krásném 3. místě a získala šek na 10 000 Kč na sportovní pomůcky. Bylo také oceněno 15 žáků, kteří školu reprezentovali na sportovních soutěžích. Autory celého projektu jsou naši učitelé tělocviku Renata Adamíková a Pavel Pracný. Níže najdete podrobnosti o průběhu soutěže. (odkaz na článek na webu města) (odkaz na článek na stránkách AŠSK)
„Vzhledem k tomu, že se kvůli Covidu nemohly konat klasické sportovní soutěže (atletika, florbal, basketbal….) probíhal 2. ročník Ostravských sportovních her formou výzev (běh, šplh, švihadlo, driblink, gymnastika a atletika). Vyučující plnili disciplíny s žáky v hodinách tělesné výchovy, hodnotilo se, kolik procent žáků školy výzvu splní,“ popsala paní učitelka Renata Adamíková.
„Na naší škole se zapojily všechny třídy, jednotlivé výzvy splnilo vždy kolem 70 % žáků, nejnáročnější byla 2. výzva – šplh, tu splnila jen necelá polovina žáků,“ doplnila.
„Na vyhlášení her 10. 6. byl pro žáky připraven sportovní program, kde si mohli vyzkoušet například judo, badminton, atletiku, gymnastiku nebo para sporty,“ uzavřela paní učitelka tělocviku a trenérka atletiky Renata Adamíková.

Článek o soutěži na webu města

Článek na stránkách AŠSK

Fakultní škola

Mensa

Dejme šanci talentům

Rodiče vítáni
BS Snake