596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Nabíráme žáky do sportovních tříd!

Baví tě sport a chceš mít rozšířenou výuku tělesné výchovy? Neváhej a přijď mezi nás!
Kdy? V úterý 7. 6. 2022 od 16:00 do 18:00. Kde? V areálu ZŠ B. Dvorského (za hezkého počasí venkovní školní hřiště, vstup branou z ulice Vaňkova, za špatného vchod na první stupeň ZŠ). Pro koho? Pro žáky 1. až 8. tříd. Co si vzít s sebou? Sportovní oblečení a boty na ven. V případě špatného počasí i do tělocvičny. Co v oblasti sportu nabízíme? Je toho opravdu hodně, vše se dovíš, když rozklikneš tento článek. Pod článkem najdeš letáček náboru s QR kódem.

Máme výborné sportovní zázemí a vybavení – 2 tělocvičny, velkou halu, baletní sál, posilovnu, nové multifunkční hřiště, kvalitní sportovní vybavení a náčiní.
Ve sportovních třídách je rozšířená výuka tělesné výchovy – 5 hodin na 2. stupni a 3 hodiny tělesné výchovy na 1. stupni.
Spolupracujeme se sportovními kluby HC VÍTKOVICE RIDERA, FC Baník Ostrava, Atletika Poruba, 1.SC TEMPISH Vítkovice, BK Snakes Ostrava. Nabízíme sportovní kroužky s profesionálními trenéry v návaznosti na vyučování.
Pravidelně pořádáme ozdravné pobyty – 14denní lyžařský kurz na 2. stupni, na 1. stupni 14denní školy v přírodě. Čekají tě i netradiční hodiny TV – na horolezecké štěně, v Bělském lese apod. Tělocvik učí pedagogové, kteří jsou zároveň trenéři ledního hokeje, gymnastiky, atletiky a basketbalu. Petr Tomis, zástupce ředitele pro sport

Fakultní škola

Mensa

Dejme šanci talentům

Rodiče vítáni
BS Snake