596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Autorské čtení našich žáků

Přátelé, dovolte, abychom Vás pozvali na autorské čtení žáků, které se bude konat ve čtvrtek 21. března od 15 hodin v přírodopisné učebně na 2. stupni. Jen pro upřesnění, žáci budou recitovat texty (poezie i próza), které sami napsali.

Z Aletických přeborů jsme si odvezli zlato a stříbro!

Atletické přebory pořádané obvodem Ostrava – Jih ve spolupráci s Atletickým klubem SSK Vítkovice se v posledních letech staly již tradicí. A možno říci, že tradicí naší školy jsou přední umístění v tomto klání. Nejinak tomu bylo letos, konkrétně 6. března, kdy v atletické hale v Zábřehu naši žáci vybojovali zlato (8. roč.) a stříbro (9. roč.), a to v obrovské konkurenci 15 škol. Níže najdete foto a odkaz na článek obvodu.

Obrovský úspěch v gymnastice!

Doslova medailové žně měli naši žáci v okresním kole v gymnastice, konaném 6. března v GK Vítkovice. V soutěži družstev naši žáci vybojovali čtyři 1. místa, přidali i další přední umístění a přivezli si také řadu medailí za individuální výkony. Níže najdete jména našich soutěžících i jejich umístění a také fotky.

Děti z naší mateřské školy svou návštěvou potěšily pracovníky úřadu obvodu Ostrava – Jih

Děti z naší mateřské školy rozsvítily úřad městského obvodu Ostrava – Jih radostí a tvořivostí. S papírovými květinami a originálními papírovými záložkami ve tvaru kravaty v rukou se vydaly pozdravit pracovnice a pracovníky úřadu, a setkaly se dokonce i s panem starostou Martinem Bednářem. Níže více informací a hlavně fotky!